Barion Pixel
Menü
Kosár

Regisztrálj az 1000 Ft kedvezményért! Kuponkód: W1000

ZIRO Organic Díszdobozban

ZIRO Organic Díszdobozban
ZIRO Organic Díszdobozban
Új 5-10 napos kiszállítással

ZIRO ORGANIC (BIO)

A ZIRO olívaolaj a legmagasabb kitüntetést, az aranyérmet nyerte el a New York-i NYIOOC minőségi versenyen. Az eredményeket 2015. április 15-én hirdették ki. A versenyen 25 ország 700 olívaolaja vett részt.

Az oxidációnak ellenálló, egyszeresen telítetlen zsírsavakban gazdag Ziro olívaolaj ideális választás azok számára, akiknek nem csak a minősége, hanem az olívaolaj pozitív tulajdonságai is fontosak. A Proestakis család extra szűz olívaolaj előállításával foglalkozik, amely kizárólag a Koroneiki olívafa olajbogyójából származik. Nemzedékről nemzedékre öröklődő művészet, melynek filozófiája: „Csak olyan termékeket akarunk előállítani és kínálni vásárlóinknak, amelyeket mi és gyermekeink fogyasztunk”.

Ligeteink a hagyományos termesztés és a gyümölcsök gondos betakarítása után, a fára és környezetünkre tekintettel extra szűz olívaolajat kínálnak. Korlátozott mennyiségben előállítva, kiváló minőségű és tápértékű, gyümölcsös és kesernyés ízű, aromákban és polifenolokban gazdag. A gyümölcs ugyanazon a napon történő betakarítása és sajtolása, valamint az optimális tárolási körülmények biztosítják a Ziro extra szűz olívaolaj különleges érzékszervi tulajdonságait, így bármikor fogyaszthatóvá válik

ZIRO Bio Extra szűz olívaolaj: 500 ml – Díszdobozban.

ZIRO Organic Díszdobozban
19.490 Ft
Nettó ár: 15.346 Ft
  • Készlet: 5-10 napos kiszállítással

Szerencsés környezet, Tengeri szellő, Isten áldotta föld és az Olajfa titkai elevenednek meg ebben az üvegben.

Kérdezz tőlünk telefonon!

A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk Adatvédelmi szabályzat