Barion Pixel
Menü
Kosár

Weboldalunk jelenleg fejlesztés alatt áll.
Ezen időszak alatt, rendeléseket nem áll módunkban
felvenni és teljesíteni.

Rólunk

HAGYOMÁNYOS GÖRÖG TERMÉKEKET KERESEL?

Termékeinkkel könnyedén görög hangulatot teremthetsz mind az étkezőasztalodon, mind a megjelenésedben.

Három részre osztható a kínálatunk: Konyhai termékek, Ékszerek és Ajándékszettek.

A konyhai termékeink garantáltan hozzák a hagyományos görög ízvilágot. Talán egy fokkal még jobbak is az elvártnál, mivel a nívósabb görög szintet hozzuk. Ezek nem a közértes kategóriába tartoznak, hanem sokkal inkább a tradicionális alapokon nyugvó kézműves termékek irányába sorolhatóak.

Az ékszerek és az ajándékszettek leginkább a napjainkban divatos Evil Eye szimbólumával díszítettek. Nem csak divatos, hanem több száz éves népi hagyományokon nyugszik ennek a védőszimbólumnak a használata.


A kozmetikumok a komoly hagyományokkal rendelkező szamártejes, görög joghurtos és lávaköves irányvonalat hozzák. Ősi és titkos szépségipari módszerek köré épülnek, melyek a divaton túl elismert múlttal bírnak.

HAGYOMÁNYŐRZŐ, GÖRÖG, ÍGY AZONNAL ÉREZNI FOGOD A KÜLÖNBSÉGET!

MIBEN JÓK A TERMÉKEINK?

Termékeinkkel garantált a görög hangulat és ízvilág. Mesterszakács vizsga nélkül is csodás görög ízeket varázsolhatsz az asztalodra. Vagy egyszerűen feldobhatod a megjelenésed ezekkel a divatos kiegészítőkkel. Nem is beszélve arról a kényeztetésről, melyet a kozmetikumaink nyújtanak. Azonnal érezni fogod a különbséget!

MITŐL VAGYUNK MÁSOK, MINT A TÖBBIEK?

Termékeink többségét közvetlenül mi magunk forgalmazzuk, azaz máshol nem igazán kapható Magyarországon. Alaposan utánajártunk, felkutattuk a legjobb gyártókat, és azokból válogatva alakítottuk ki a termékpalettánkat. A termékek felkutatása és azok forgalmazása nem csak gazdasági indíttatású, hanem személyes látásmódunkból és meggyőződésünkből fakad. Mind származásunk, mind az előéletünk Görögországhoz köt minket, így a termékeken túl a szokások, a zenék és az ételek is mindennapos részei az életünknek. Ismerjük a görög szokásokat és életmódot, ennek tükrében visszük házhoz neked Görögország legkülönlegesebb termékeit.

HÁZHOZ VISSZÜK NEKED GÖRÖGORSZÁG LEGKÜLÖNLEGESEBB TERMÉKEIT!

NÉZELŐDJ, OLVASGASS, VÁSÁROLJ ÉS HA VALAMIRE NEM TALÁLOD A VÁLASZT, NE HABOZZ, HÍVJ MINKET ÉS SEGÍTÜNK!

ADDIG IS LEGYEN VELED A GÖRÖG NAP EREJE! JÁRJA ÁT NAPJAIDAT A CSODÁS GÖRÖG ZENÉK TEMPERAMENTUMA! ZEUSZ VIGYÁZZON UTADON!

Görögül és magyarul egyaránt tudunk, így mindkét nyelven érdeklődhetsz bátran. Συγγνώμη, εδώ όλα τα γράψαμε στα ουγγρικά. Αν χρειάζεστε βοήθεια, καλέστε μας!

asd

A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk Adatvédelmi szabályzat