Barion Pixel
Menü
Kosár

Rólunk

Görög életérzést keresel?

Azt a görögséget képviseljük, ahol a múlt értékei tovább élnek a mai kor adta lehetőségekben, melyet be is mutatunk rendezvényeinken. 

Thermomix: Bazi nagy görög főzőklub - Ahol rövid tájékoztató után kis csoportokban el is készítettük az ételeket

 

Válogatott görög termékeinkkel, illetve azok életszerű használatával átadjuk neked a hamisítatlan görög életérzést. 


Nem csak szép és értékes termékeket árulunk, hanem a nagyszülők által kiharcolt és megóvott hagyományokat és értékeket szeretnénk érzékeltetni. 


Nem csupán a görögség, sokkal inkább az emberi értékek fenn tartása, a család, a gyermekek szeretete és persze az Élet apró örömeinek megélésén át.


Hála a Thermomixnek, ezen a napon előételeket, főételeket és desszerteket is készítettünk saját alapanyagainkból, melyekben nagy segítség volt ez a modern konyhagép.


 

Hagyományőrző, hamisítatlanul görög, így már elsőre tapasztalni fogod a különbséget.

2022 Piliscsabai szüreti fesztivál - Nemzetek Konyhája

 

Az Országos Görög Önkormányzat megbízásából az a megtiszteltetés ért minket, hogy 13 résztvevő kisebbségből mi képviselhettük a Görög Nemzetiségi standot.


Klasszikus ételekkel reprezentáltuk a görög nemzeti konyhát: souvlaki-val, bifteki-vel, melyet a helyszínen faszenen készítettünk, valamint tzatziki, fetasajt, olajbogyó, tirokafteri, grillezett pita, friss zöldség, gigantes, padlizsánsaláta, dolmadakia és ízletes desszertek kerültek még a tányérokra.


A stand megnyitása után rengeteg kíváncsi embert vonzott oda a frissen sülő húsok füstös illata. Akinek volt türelme kivárni a kígyózó sort, az megérdemelten fogyaszthatta a görög konyha finomságait.

Szeretjük az Életet. Görögösen: a pici részleteket és a nagyságokat is.

Steiner Kristóf & párjának gurmé főzőestje, ahol legnagyobb megtiszteltetésünkre olívaolaj beszállítók lehettünk

Szintén a Borganikában kerül megrendezésre a Görög Vacsoraestünk, ahol egy kellemes, családias workshop-szerű rendezvényen mutatjuk be a klasszikus görög ételek elkészítését, valamint élő zenés-táncos fellépéssel zárjuk azt. Reméljük átadhatjuk a görög életérzést neked és addig is Zeusz vigyázzon utadon!

Görögül és magyarul egyaránt tudunk, így mindkét nyelven érdeklődhetsz bátran. Συγγνώμη, εδώ όλα τα γράψαμε στα ουγγρικά. Αν χρειάζεστε βοήθεια, καλέστε μας!

asd

A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk Adatvédelmi szabályzat