Barion Pixel
Menü
Kosár

Rólunk

HAGYOMÁNYOS GÖRÖG TERMÉKEKET KERESEL?

Termékeinkkel könnyedén görög hangulatot teremthetsz mind az étkezőasztalodon, mind a megjelenésedben.

Három részre osztható a kínálatunk: Konyhai termékek, Ékszerek és Ajándékszettek.

A konyhai termékeink garantáltan hozzák a hagyományos görög ízvilágot. Talán egy fokkal még jobbak is az elvártnál, mivel a nívósabb görög szintet hozzuk. Ezek nem a közértes kategóriába tartoznak, hanem sokkal inkább a tradicionális alapokon nyugvó kézműves termékek irányába sorolhatóak.

Az ékszerek és az ajándékszettek leginkább a napjainkban divatos Evil Eye szimbólumával díszítettek. Nem csak divatos, hanem több száz éves népi hagyományokon nyugszik ennek a védőszimbólumnak a használata.


A kozmetikumok a komoly hagyományokkal rendelkező szamártejes, görög joghurtos és lávaköves irányvonalat hozzák. Ősi és titkos szépségipari módszerek köré épülnek, melyek a divaton túl elismert múlttal bírnak.

HAGYOMÁNYŐRZŐ, GÖRÖG, ÍGY AZONNAL ÉREZNI FOGOD A KÜLÖNBSÉGET!

MIBEN JÓK A TERMÉKEINK?

Termékeinkkel garantált a görög hangulat és ízvilág. Mesterszakács vizsga nélkül is csodás görög ízeket varázsolhatsz az asztalodra. Vagy egyszerűen feldobhatod a megjelenésed ezekkel a divatos kiegészítőkkel. Nem is beszélve arról a kényeztetésről, melyet a kozmetikumaink nyújtanak. Azonnal érezni fogod a különbséget!

MITŐL VAGYUNK MÁSOK, MINT A TÖBBIEK?

Termékeink többségét közvetlenül mi magunk forgalmazzuk, azaz máshol nem igazán kapható Magyarországon. Alaposan utánajártunk, felkutattuk a legjobb gyártókat, és azokból válogatva alakítottuk ki a termékpalettánkat. A termékek felkutatása és azok forgalmazása nem csak gazdasági indíttatású, hanem személyes látásmódunkból és meggyőződésünkből fakad. Mind származásunk, mind az előéletünk Görögországhoz köt minket, így a termékeken túl a szokások, a zenék és az ételek is mindennapos részei az életünknek. Ismerjük a görög szokásokat és életmódot, ennek tükrében visszük házhoz neked Görögország legkülönlegesebb termékeit.

HÁZHOZ VISSZÜK NEKED GÖRÖGORSZÁG LEGKÜLÖNLEGESEBB TERMÉKEIT!

NÉZELŐDJ, OLVASGASS, VÁSÁROLJ ÉS HA VALAMIRE NEM TALÁLOD A VÁLASZT, NE HABOZZ, HÍVJ MINKET ÉS SEGÍTÜNK!

ADDIG IS LEGYEN VELED A GÖRÖG NAP EREJE! JÁRJA ÁT NAPJAIDAT A CSODÁS GÖRÖG ZENÉK TEMPERAMENTUMA! ZEUSZ VIGYÁZZON UTADON!

Görögül és magyarul egyaránt tudunk, így mindkét nyelven érdeklődhetsz bátran. Συγγνώμη, εδώ όλα τα γράψαμε στα ουγγρικά. Αν χρειάζεστε βοήθεια, καλέστε μας!

asd

A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk Adatvédelmi szabályzat