Barion Pixel
Menü
Kosár

MOLY Görög hegyi tea

MOLY Görög hegyi tea
5-10 napos kiszállítással

A GÖRÖG GYÓGYNÖVÉNYEK KIRÁLYA

Gazdag illata és autentikus íze miatt már több száz, talán több ezer éve fogyasztják. Elnevezése a görög vas szóból származik és összefüggésben áll a neki tulajdonított jótékony hatásoknak. Úgy tudni, hogy az ókori katonák vasfegyverek ejtette sebek és általános gyógyítására használták. Mivel jóval a tengerszint felett nő, több mint 1000 méterrel magasabban, így a tápanyagok és az illóolajok nagyobb koncentrációban vannak jelen benne.

A görög hegyi tea segítheti az emésztést, támogathatja az immunrendszert, segíthet a megelőzni a megfázást és az influenzát. Vírus, gomba és baktérium ellen is hatásos lehet, fájdalomra és enyhe szorongásra is használható. Természettudósok szívesen ajánlják a görög hegyi teát, amit csodaszernek tartanak. 
Nagyon népszerű tea, gyógy-és élvezeti teaként egyaránt fogyasztják aromás íze miatt.

A tea elkészítése: forralt vízzel kell leönteni a szárított szárakat, leveleket és virágokat, 15-20 percig ázni hagyni, leszűrni, majd ízesítéssel vagy anélkül fogyasztani. Nyáron kiváló jegestea készíthető belőle.

Összes nettó tömeg: 30 g.

MOLY Görög hegyi tea
2.990 Ft
Nettó ár: 2.354 Ft
  • Készlet: 5-10 napos kiszállítással

Ősi tea, amit Hippokratész is jó szívvel ajánlana, melynek számos jótékony hatása lehet a szervezetre az immuntámogatástól a gyulladáscsökkentésig.

Kérdezz tőlünk telefonon!

A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk Adatvédelmi szabályzat