Barion Pixel
Menü
Kosár

DIVINUS Prémium Olívaolaj

DIVINUS Prémium Olívaolaj
Átmenetileg nem rendelhető!

EGÉSZSÉGFILOZÓFIA LUXUS KIADÁSBAN

Az ambrózia a görög mitológiában az Olümposzi Istenek eledele vagy itala, mely halhatatlanságot biztosít nekik. Ambróziai kényeztetés egészség filozófiával kombinálva, így azt jelenti: DIVINUS (latinul: Isteni).

A DIVINUS kiváló minőségű extra szűz olívaolajban egy sor speciális polifenolt mutattak ki, melyek összértéke jóval meghaladja az (EFSA) Európai Élelmiszer-és Biztonsági Hatóság 432/16-05-12 számú európai szabályozási határértékét. Az EFSA az a hatóság, amely csak az ennek a szabványnak megfelelő olívaolajok számára engedélyezi az „Egészségfilozófia” feltüntetését a csomagolás címkéjén. Ez a szabályozás rámutat arra, hogy az adott olívaolaj napi 20 grammja megvédi a vérzsírokat az oxidatív stressztől. A tudósok – Amerikai és Európai egyetemek professzorai által végzett tanulmányok bebizonyították, hogy az olívabogyó polifenolok milyen védelmet nyújtanak az emberi egészségre. Az is bebizonyosodott, hogy az olíva polifenolok megvédhetik az emberi szervezetet az oxidatív stressztől.

Az oxidatív stressz nemcsak a szervezet idő előtti öregedését okozza, hanem azt is megállapították, hogy összefüggésbe hozható olyan betegségek megjelenésével vagy súlyosbodásával, mint a rák, érelmeszesedés, szív-és érrendszeri betegségek, ízületi gyulladás, Alzheimer-kór, cukorbetegség, meddőség, asztma és pajzsmirigybetegségek. A DININUS extra szűz olívaolajat élet-, egészség- és szépségelixírként definiálták. PLATÓN 2500 évvel ezelőtt az olívaolajat “Fájdalomcsillapítóként” jellemezte. 
Premium extra szűz olívaolaj 500 ml – Díszdobozban 

 

DIVINUS Prémium Olívaolaj
18.490 Ft
Nettó ár: 14.559 Ft
  • Készlet: Átmenetileg nem rendelhető!

Az Orvosok és az Ügyvédek kedvenc Prémium Olívaolaja mely Istenien kényezteti az egészséget

Kérdezz tőlünk telefonon!

A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk Adatvédelmi szabályzat